Izvor: RTV 5, 07.Maj.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: U Nišu i dalje sa DS-om i SPS-om (video)

Sa 36 od ukupno šezdeset jednog odborničkog mesta, koalicija DS-a, SPS-a i URS-a ponovo bi mogla da formira nišku gradsku vladu, ako se preliminarni rezultati Gradske izborne komisije potvrde i ako se, sada, bivši partneri tako dogovore. Upravo tom cilju teže Ujedinjeni regioni Srbije, kaže Branislav Jovanović, predsednik Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << odora URS-a:
"Ja razmišljam o bivšoj koaliciji. Ne znam zašto bi smo sada pravili eksperimente, kada se ova koalicija pokazala  kao pobednička."
Ako bi Srbijom zavladala drugačija koalicija od one o kojoj razmišljaju niški Regioni, to, kažu, ne bi ništa promenilo.
"Ja sam potpuno samostalan političar i svojim saradnicima koji su dobro radili u prethodne četiri godine dugujem da za to ponovo imaju prilike. U tom smeru će se kretati razgovori i ne vidim razlog da i druge strane ne budu korektne.", navodi Jovanović.
Nakon analize izbornih rezultata Jovanović se zahvalio meštanima Donjeg Vlasa, jer su, kako kaže, uprkos negativnoj kampanji za njegevu listu glasali sa obe strane famoznog "brvna". URS je u tom mestu odneo ubedljivu pobedu sa više od 50 % glasova.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.