Preostalo još Hadžićevo hapšenje

Izvor: B92, 29.Maj.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Preostalo još Hadžićevo hapšenje"

Beograd -- "Sama vest da je Mladić uhvaćen nas je potresla, ne samo zato što znamo da je sada preostalo još samo Goranovo hapšenje", priča sestra Gorana Hadžića.

Niko nas, od trenutka hapšenja generala Ratka Mladića nije zvao, niti se oko nas, bar za sada, dešava bilo šta neuobičajeno.

Ovako, za "Novosti", govori Goranka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Meseldžija, rođena sestra Gorana Hadžića, bivšeg predsednika RSK i jedinog preostalog haškog optuženika koji je još na slobodi.

"Svi smo mi, već odavno, prešli granicu očaja, a ovo je svemu dalo samo još jednu sumornu nijansu. Ne znamo, naravno, šta će dalje biti, ali smo spremni na sve", kaže četiri godine mlađa sestra Gorana Hadžića, koji je u bekstvu od jula 2004. godine.

I njena, i kuća u Novom Sadu u kojoj žive Goranova supruga Živka i sin Srećko, do sada su pretresane u više navrata i pod stalnom su prismotrom.

Potvrđujući Gorankine reči, 23-godišnji Srećko Hadžić kaže da se nada da će, mada to nekome može da zazvuči paradoksalno, Mladićevo hapšenje bar donekle skinuti ogroman teret koji je na leđima nosila njegova porodica.

"Ako neko može da razume koliko je taj teret težak, onda smo to mi, bez obzira na to što je optužnica protiv mog oca lakša od one protiv generala Mladića" kaže mlađi Hadžić.
Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić,   Uhapšen Goran Hadžić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.