Ljajić: Hadžić rešava veliki problem

Izvor: S media, 07.Jun.2011, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Hadžić rešava veliki problem

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je večeras da je Srbija hapšenjem Ratka Mladića ispunila veliku međunarodnu obavezu, a da će hapšenjem preostalog haškog optuženika Gorana Hadžića "skinuti veliki problem sa dnevnog reda".
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Ratko Mladić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje Hadžića rešava veliki problem

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2011

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da je Srbija hapšenjem Ratka Mladića ispunila veliku međunarodnu obavezu, a da će hapšenjem preostalog haškog optuženika Gorana Hadžića "skinuti veliki problem sa dnevnog reda"...On je očekivao da će usmeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ljajić: Hapšenje Hadžića rešava veliki problem

Izvor: Večernje novosti, 07.Jun.2011

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom izjavio je da je Srbija hapšenjem Mladića ispunila veliku međunarodnu obavezu, a da će hapšenjem Gorana Hadžića "skinuti veliki problem sa dnevnog reda"

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.