Twitter počinje svima da prikazuje preporučene tvitove

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Dec.2022, 18:40

Twitter počinje svima da prikazuje preporučene tvitove

Twitter je počeo da prikazuje veću količinu tvitova sa naloga koje korisnici ne prate u okviru svojih timeline-ova. Kompanija je istakla da sada nudi preporučene tvitove svim korisnicima, čak i onima koji su ih u prošlosti uspešno izbegavali.

Želimo da obezbedimo da svako na Twitter-u vidi najbolji sadržaj koji platforma nudi, tako da proširujemo preporučeni sadržaj na sve korisnike, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i one koji takav sadržaj nisu viđali u prošlosti„, ističe kompanija.

Nije poznato koliko još preporučenog sadržaja korisnici mogu da očekuju na svojim početnim timeline stranicama, ili Twitter nudi veću količinu ovog sadržaja i u okviru drugih delova svoje aplikacije.

Za sada deluje da se preporučeni tvitovi neće pojavljivati kada se pregleda najnoviji timeline, koji sortira tvitove hronološki i do sada nije uključivao tvitove naloga koje korisnik ne prati.

Ostaje da se vidi kako će na ovu promenu reagovati vlasnik Twittera Ilon Mask, koji u prošlosti nije uvek imao lepe reči za algoritam Twitter-a koji preporučuje sadržaj korisnicima.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.