Izvor: Beta, 11.Maj.2020, 00:45

Sa 19 godina pred sud jer je vozio 308 kilometara na sat

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju u Kanadi gde je automobil vozio neverovatnom brzinom od 308 kilometara na sat.Mladi vozač je uhvaćen na auto-putu u pokrajini Ontario, saopštila je policija."Ovo je najgore prekoračenje brine za koje sam čuo", rekao je iznenadjeni policijski narednik Keri Šmit u videu objavljenom na "Tviteru".Vozač je u očevom "mercedesu AMG CGE" bio s još jednim mladićem svojih godina. Vozačka dozvola mu je odmah oduzeta, a vozilo je natovareno na prikolicu i privremeno zaplenjeno, na sedam dana.Taj opasan prekršaj se dogodio u noći izmedju subote i nedelje jugozapadno od Toronta, na delu "Autoputa kraljice Elizabete", gde je brzina ograničena na 100 kilometara na sat."Moglo je doći do užasne nesreće (...) 'Autoput kraljice Elizabete' nije trkalište", rekao je narednik, dodajući da su vozači koji su prolazili sirenama pozdravljali što je policija zaustavila "mercedes" koji ih je ranije pretekao sumanutom brzinom.Mladić će se braniti sa slobode."Siguran sam da će mu biti teško da objasni zašto je to uradio baš na Dan majki, koji je u nedelju, a i kako će tati objasniti to što automobil više nije u garaži", rekao je policajac.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: 19-ogodišnjak vozio 308 km/h

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju u Kanadi gde je automobil vozio neverovatnom brzinom od 308 kilometara na sat...Mladi vozač je uhvaćen na autoputu u pokrajini Ontario, saopštila je policija..."Ovo je najgore prekoračenje brine za koje sam čuo", rekao je iznenađeni policijski narednik...

Nastavak na Radio 021...

"Ukrao" od oca auto pa nagazio do 308 km/h, policija šokirana

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju pošto je vozio nevjerovatnom brzinom od 308 kilometara na sat. Mladi vozač je uhvaćen na auto-putu u kanadskoj pokrajini Ontario, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.