VIDEO: 19-ogodišnjak vozio 308 km/h

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju u Kanadi gde je automobil vozio neverovatnom brzinom od 308 kilometara na sat.
Mladi vozač je uhvaćen na autoputu u pokrajini Ontario, saopštila je policija.
 
"Ovo je najgore prekoračenje brine za koje sam čuo", rekao je iznenađeni policijski narednik Keri Šmit u videu objavljenom na "Tviteru".
 
Vozač je u očevom "mercedesu AMG CGE" bio s još jednim mladićem svojih godina.
 
 
Vozačka dozvola mu je odmah oduzeta, a vozilo je natovareno na prikolicu i privremeno zaplenjeno, na sedam dana.
 
Taj opasan prekršaj se dogodio u noći između subote i nedelje jugozapadno od Toronta, na delu Autoputa kraljice Elizabete, gde je brzina ograničena na 100 kilometara na sat.
 
"Moglo je doći do užasne nesreće (...) 'Autoput kraljice Elizabete' nije trkalište", rekao je narednik, dodajući da su vozači koji su prolazili sirenama pozdravljali što je policija zaustavila "mercedes" koji ih je ranije pretekao sumanutom brzinom.
 
 
Mladić će se braniti sa slobode.
 
"Siguran sam da će mu biti teško da objasni zašto je to uradio baš na Dan majki, koji je u nedelju, a i kako će tati objasniti to što automobil više nije u garaži", rekao je policajac.
  • Nenad

    11.05.2020 11:44
    Monca
    Novi most izgleda noću ko trke u Monci.
  • Nove mere

    11.05.2020 11:03
    Na keju žrtava racije i okolnim ulicama svaku noć jure sigurno 100km/h i niko ih ne sankcioniše.
  • Pravnik

    11.05.2020 08:38
    Pravna drzava
    A nama se krimosi i tatini balavci smeju u lice, kada naprave prekrsaj, jer znaju da im se nista lose nece desiti! Ee Sbijo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.