Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020, 07:02

VIDEO: 19-ogodišnjak vozio 308 km/h

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju u Kanadi gde je automobil vozio neverovatnom brzinom od 308 kilometara na sat.

Mladi vozač je uhvaćen na autoputu u pokrajini Ontario, saopštila je policija.

"Ovo je najgore prekoračenje brine za koje sam čuo", rekao je iznenađeni policijski narednik Keri Šmit u videu objavljenom na "Tviteru".

Vozač je u očevom "mercedesu AMG CGE" bio s još jednim mladićem svojih godina.

Vozačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dozvola mu je odmah oduzeta, a vozilo je natovareno na prikolicu i privremeno zaplenjeno, na sedam dana.

Taj opasan prekršaj se dogodio u noći između subote i nedelje jugozapadno od Toronta, na delu Autoputa kraljice Elizabete, gde je brzina ograničena na 100 kilometara na sat.

"Moglo je doći do užasne nesreće (...) 'Autoput kraljice Elizabete' nije trkalište", rekao je narednik, dodajući da su vozači koji su prolazili sirenama pozdravljali što je policija zaustavila "mercedes" koji ih je ranije pretekao sumanutom brzinom.

308 km/h on the #QEW. Two 19 year kids going for a “drive” with dads car. Driver charged with #StreetRacing https://t.co/iDw5r7nEB9

— OPP Highway Safety Division (@OPP_HSD) May 10, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.