Izvor: RTS, 10.Feb.2023, 00:43

Ronaldo stigao do 500. ligaškog gola

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo uspeo je da upiše 500. gol u ligaškim mečevima u karijeri. Portugalac je postigao četiri gola u trijumfu svog tima nad Al Vehdom u 16. kolu Premijer lige Saudijske Arabije.
Zvezda Al Nasra, Portugalac Kristijano Ronaldo postigao je četiri pogotka u pobedi nad Al Vehdom. 

Nakon pobede Al Nasra Ronaldo se oglasio na Tviteru povodom novog dostignuća u karijeri.
"Sjajan osećaj što sam postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četiri gola i što sam stigao do svog 500. pogotka u ligaškim takmičenjima", istakao je Portugalac na Tviteru
Zasigurno ovaj meč je do sada najbolje izdanje Ronalda u poslednjih nekoliko meseci i definitivno najbolje u novom klubu. Ronaldo je ubeležio 503. gola u ligama u kojima je igrao u dosadašnjoj karijeri.
Zvezda Al Nasra trenutno je na 13. mestu najboljih strelaca najjače lige Saudijske Arabije sa pet pogodaka. Prvi je njegov saigrač Anderson Talisko ima osam golova više od njega.
Prvi gol na meču protiv Al Vahde Ronaldo je postigao u 21. minutu utakmice, posle odlične akcije, a u finišu prvog dela igre uspeo je da udvostruči prednost.
U nastavku meča Ronaldo je postigao i het-trik, nakon što je bio precizan iz penala na startu drugog poluvremena, a konačan rezultat postavio je u 61. minutu utakmice.  
Al Nasr je ovom pobedom izbio na prvo mesto na tabeli Premijer lige Saudijske Arabije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RONALDO SE IGRA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Kristijano postigao četiri gola i proslavio novi jubilej! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2023

Pravi primer fraze ‘klasa je večna’! Bez ikakve dileme kompletno 16. kolo Premijer lige Saudijske Arabije obeležio je jedan čovek – Kristijano Ronaldo. U pobedi Al Nasra na gostovanju Al Vehdi (0:4) legendarni Portugalac postigao je sva četiri pogotka za svoj tim. Proslavljeni napadač je tako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.