Ronaldo postigao četiri gola za Al Nasr

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2023, 22:37

Ronaldo postigao četiri gola za Al Nasr

Fudbaleri Al Nasra pobedili su večeras u gostima ekipu Al Vehde 4:0 u meču 16. kola Profesionalne lige Saudijske Arabije, a sva četiri gola postigao je portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo.

Ronaldo se upisao u strelce u 21, 40, 51. iz penala i 61. minutu.

Portugalac je do sada odigrao četiri meča za klub iz Rijada i postigao pet golova.

Al Nasr je trenutno prvi na tabeli sa 37 bodova, koliko ima i drugoplasirani Al-Šabab. Al Nasr ima meč manje. Al Vehda je 13. sa 15 bodova.

Al Nasr će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Al Tavonom, dok će Al Vehda dočekati Al Red.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo postigao četiri gola za Al Nasr

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2023

​Fudbaleri Al Nasra pobijedili su večeras u gostima ekipu Al Vehde 4:0 u meču 16. kola Profesionalne lige Saudijske Arabije, a sva četiri gola postigao je portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radnik savladao Mladost, Čukarički nakon preokreta protiv Radničkog upisao novi trijumf

Izvor: RTS, 10.Feb.2023, 21:22

Fudbaleri Radnika pobedili su na domaćem terenu ekipu Mladosti iz Lučana 1:0 u okviru 21. kola Superlige Srbije. Čukarički je na beogradskom Banovom brdu bio bolji od Radničkog iz Kragujevca 3:2. . Jedini gol na meču Radnika protiv Mladosti postigao je Andrija Radulović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.