Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jan.2024, 15:31

Realme donosi Note liniju proizvoda, prvi uređaji najverovatnije već do kraja januara

Kineska kompanija Realme donosi Note liniju proizvoda kao novitet svojim postojećim serijama uređaja, najavio je osnivač i izvršni direktor kompanije na svom Twitter (X) nalogu. Nakon njegove najave procurile su informacije o tome da će Realme Note 1 imati za cilj takmičenje sa Infinix Note 30 i Redmi Note 13 serijama, koje sadrže OLED ekran i veliku bateriju sa brzim punjenjem.
Nova serija će svakako stići uskoro, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u zvaničnoj najavi, a to mi moglo da se desi već do kraja meseca, tvrde insajderi. Prvi uređaj serije trebalo bi da ima OLED ekran dužine dijagonale 6,67 inča sa Full HD+ rezolucijom i brzinom osvežavanja od 120 Hz. Uz to, na njemu, odnosno ispod njega će biti smešten skener otiska prsta, a pratiće ga navodno i prednja kamera sa 16 MP.
Kada su u pitanju kamere, na zadnjoj strani telefona biće ih tri, sa 108 MP na glavnoj, uz osam i dva megapiksela na pratećim kamerama, vidi se na nekoj vrsti, verovatno interne prezentacije uređaja koja je procurila u javnost. Telefon će pokretati MediaTek Dimensity 7050 čipset, a navodno će imati  bateriju kapaciteta 5000 mAh sa podrškom za 67 W žično punjenje.
Na osnovu ovih specifikacija, deluje da će Realme Note 1 biti alternativa za Realme 11 Pro+ s jednom dodatnom kamerom. Prema tome ovaj telefon verovatno treba da pokuša da popuni prazninu između 11 Pro i 11 Pro+ u već zagušenom srednjem segmentu tržišta i da pruži kompromis potrošačima koji nisu spremni da izdvojie novac za Pro+ uređaj.

Twitter (X) nalog: @skyli_realme
Takođe postoji mogućnost da se 11 Pro uređaj pozicionira kao pristupačnija alternativa za 12 Pro koji stiže kasnije ovog meseca. Mogućnosti su u ovom slučaju očigledno raznolike, pa moramo da sačekamo zvaničnu objavu kako bismo saznali prave namere kompanije Realme i njene nove Note linije – potpuno „originalnog imena“ koje takođe koriste Samsung, Xiaomi, Vivo, Lenovo, Infinix, Meizu i Ulefone.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Xiaomi Redmi Note 13 serija telefona kreće u međunarodnu distribuciju

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 14:31

Kineska kompanija Xioami predstavila je Redmi Note 13 liniju telefona u Kini, a tri meseca od tada, asortiman uređaja sa 5G podrškom koji je čine stigao je na prvo tržište van ove države, što je bila Indija. Sada, Xiaomi Redmi Note 13 serija stiže i u druge države sveta, uz kompanijsko obećanje...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.