OVAKO SE SPREČAVAJU STUDENTI DA PREPISUJU: Kutija na glavu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO SE SPREČAVAJU STUDENTI DA PREPISUJU: Kutija na glavu! (FOTO)

Jedan fakultet u Indiji našao se na meti kritika pošto su naredili studentima da na glave stave kartonske kutije kako ne bi mogli da prepisuju jedni od drugih.

Slučaj se dogodio na fakultetu Bagat Pre, a uprava fakulteta je počela da se izvinjava na sve strane kad je shvatila da se ovaj bizarni postupak raširio po društvenim mrežama i postao viralan.

Karnataka: Students were made to wear cardboard boxes during an exam at Bhagat Pre-University College in Haveri, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reportedly to stop them from cheating. (16.10.2019) pic.twitter.com/lPR5z0dsUs

— ANI (@ANI) October 18, 2019

Kutije su imale napred četvrtast izrez da bi studenti mogli da vide samo ono što se nalazi ispred njih.

Dekan fakulteta MB Satiš takođe se izvinjavao zbog ove "neobične" metode i objasnio da je za nju čuo od drugih fakulteta, pa je rešio da eksperimentiše. Osim toga, tvrdi on, ništa nisu uradili bez pristanka studenata.

- Nije bilo nikakve prisile. Na fotografijama možete da vidite da neki studenti kartonske kutije nisu ni nosili. Takođe, neki od onih koji su ih nosili skinuli su ih posle 15 minuta. Isto tako, mi smo sami tražili da ih skinu s glave posle sat vremena - dodaje on.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Studenti na glavama nose KARTONSKE KUTIJE, a razlog će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Šokantne fotografije sa jednog fakulteta uzburkale su društvene mreže...Na pomenutim slikama vide se studenti koji nose kartonske kutije na glavama kako ne bi prepisivali od kolega...Kutije dosežu do vrata, a na prednjoj strani imaju otvor, kako bi studenti mogli da vide samo svoj rad...Slike su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.