Markecova poruka izazvala veliku pažnju na Ostrvu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020, 10:51

''Markecova'' poruka izazvala veliku pažnju na Ostrvu! (foto)

I dalje prate svaki njegov potez, pa i na društvenim mrežama.

Za Liverpul je ova sezona istorijska, osvojena je toliko željena titula u Premijer ligi, a sinoć je sve i začinjeno atraktivnom utakmicom protiv Čelsija i pobedom od 5:3.

Naravno, usledilo je šampionsko slavlje, a svom bivšem klubu je čestitku na Tviteru uputio i aktuelni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Lazar Marković.

Njegova čestitka izazvala je veliku pažnju na Ostrvu, preneo ju je i ''Liverpool Echo'', a navijači Liverpula su brojnim ''lajkovima'' i komentarima izrazili zahvalnost popularnom ''Markecu''.

-

He has a message for his former clubhttps://t.co/YIdPBgCJoo pic.twitter.com/cVxKRDpsQ9

— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) July 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NA ENFILDU ODUŠEVLJENI: Lazar Marković uputio snažnu poruku svom bivšem klubu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020

Liverpul je i zvanično šampion Engleske...Za Liverpul je ova sezona istorijska, osvojena je toliko željena titula u Premijer ligi, a sinoć je sve i začinjeno atraktivnom utakmicom protiv Čelsija i pobedom od 5:3...Ovo je oduševilo sve verne navijače Redsa ali i Lazara Markovića koji je jedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.