Izvor: Blic, 21.Maj.2020, 19:47

Vučević: Podelili smo 30.000 paketa penzionerima, sada ćemo dati još 40.000

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS, izjavio je da je tokom epidemije korona virusa privreda bila usporena, ali da se nije zaustavila. Gostujući na TV Subotica, Vučević je rekao da se to najbolje vidi po broju nezaposlenih u Novom Sadu jer nije došlo do gubitka velikog broja radnih mesta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

1 od 5 miliona: Vučeviću, vrati pare penzionerima, a ne od njihovih para da im poklanjaš brašno i paštete

Izvor: Danas, 22.Maj.2020, 12:44

Umesto što se besramno hvali novom najavom podele 40.000 paketa penzionerima, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bolje da momentalno tim ljudima vrati pare koje im je, zajedno sa svojim šefom Vučićem, otimao pune četiri godine koliko je trajala ozakonjena pljačka penzija, ocenio je danas...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.