Izvor: Blic, 06.Okt.2022, 13:17

Tri partije pozvale na protestnu šetnju u Banjaluci: "Krađe na izborima je bilo i ranije, ali ova je najbrutalnija"

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića pozvali su sve građane koji se osjećaju pokradenim i prevarenim na izborima, održanim u nedelju, da se u četvrtak, 6. oktobra od 18 časova pridruže u mirnoj šetnji kojom će iskazati svoj bunt zbog izbornih prevara i krađe glasova.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Opozicija zatražila ponovno brojanje glasova u RS-u

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2022

Oko 2.500 članova i simpatizera opozicije Republike Srpske (RS) okupilo se u Banjaluci na protestu zbog izbornih rezultata. Partija demokratskog progresa (PDP), Srpska demokratska stranka (SDS) i Lista za pravdu i red smatraju da je njihova kandidatkinja Jelena Trivić (PDP) pobijedila protivkandidata...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.