Izvor: Blic, 21.Jul.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp je razgovarao sa ženom koja je preživela STRAVIČNA MUČENJA u Iraku, a njegove reakcije su RAZBESNELE INTERNET (FOTO, VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama zbog svojih pitanja tokom razgovara za dobitnicom Nobelove nagrade jezidske aktivistkinje Nadije Murad iz Iraka.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ubili su mi mamu i šestoro braće"; Tramp: Gde su oni sada? VIDEO

Izvor: B92, 21.Jul.2019

Vašington -- Donald Tramp izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama zbog svojih pitanja tokom razgovara za dobitnicom Nobelove nagrade jezidske aktivistkinje iz Iraka...Dok je Nadija Murad pričala o mrtvim roditeljima, Tramp je upitao: "Gde su oni sada?"..Snimak njihovog kratkog razgovora ubrzo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.