Izvor: Blic, 10.Jul.2020, 12:52

STRATEGIJA ZA OPORAVAK EU Zemljama i regionima na raspolagnju pozajmice od 250 miljardi evra

Predsednik Evropskog saveta ŠŠarl Mišel predstavio je predlog strategije za oporavak EU, kojim se predviđa 1074,3 milijardi evra za zajednički budžžet za period 2021. do 2027. godine i 750 milijardi evra za instrument oporavka nakon pandemije korona virusa koji je nazvan ”Nova generacija EU”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREDSTAVLJENA STRATEGIJA ZA OPORAVAK EU: Zemljama i regionima na raspolaganju pozajmice od 250 miljardi evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel predstavio je predlog strategije za oporavak EU, kojim se predviđa 1074,3 milijardi evra za zajednički budžet za period 2021. do 2027. godine i 750 milijardi evra za instrument oporavka nakon pandemije korona virusa koji je nazvan Nova generacija EU...Predlog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.