Izvor: Blic, 09.Maj.2021, 17:23

"Oni pucaju u glavu, ali ne znaju da je revolucija u srcu" U pritvoru preminuo Kat Ti, pesnik protivnik vojne hunte

Mjanmarski pesnik Kat Ti, čija dela predstavljaju otpor vladajućoj hunti, preminuo je noćas u pritvoru, a njegovo telo je vraćeno sa izvađenim organima, saopštila je danas njegova porodica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ONI PUCAJU U GLAVU, A NE ZNAJU DA JE REVOLUCIJA U SRCU" Vlasti ubile još jednog pesnika, nisu imale razumevanja za njegovu poeziju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021

Treći pesnik koji je posle ispitivanja u zatvoru preminuo..Mjanmarski pesnik Kat Ti, čija dela predstavljaju otpor vladajućoj hunti, preminuo je noćas u pritvoru, a njegovo telo je vraćeno sa izvađenim organima, saopštila je danas njegova porodica. Mjanmarski Nau njuz servis javio je da je imao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.