Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2020, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Izlazimo na izbore u Šapcu, bojkotujemo ostale

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je da je Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) doneo odluku o učestvovanju na lokalnim izborima u Šapcu, i da, kako je rekao "brani normalan život u Šapcu".

Zelenović je na konferenciji za novinare rekao da za odluku o izlasku na lokalne izbore ima podršku ogromnog broja građana i dodao da je Srpska naprednka stranka u Šapcu postala političko krilo "šabačke >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << grupe" na čijem čelu stoji Milan Ostojić Sandokan.

Zelenović je naveo da će građani Šapca na predstojećim izborima doneti odluku "da li nastavljamo da gradimo Šabac kao moderan grad u kom može da se živi dobro ili će se vlasti dokopati Sandokan".

"Imamo jasan plan kako da građani ostvaruju veće zarade. Imamo plan kako da navodnjavamo 20.000 hektara plodnih oranica u Mačvi, imamo plan da snažno investiramo u puteve, ulice, u vodovod i kanalizaciju. Imamo plan kako da se ljudi leče bolje. Imamo plan za bolji život u slobodnom gradu, našem Šapcu," rekao je Zelenović.

Kako je danas saopšteno iz njegovog kabineta donoseći odluku i izlasku na lokalne izobre u Šapcu, stranka ZZS donela je odluku da bojkotuje parlamentarne i pokrajnske izbore, kao i sve druge lokalne izbore.

Saopšteno je i da je potpredsednik stranke Srđan Srećković glasao protiv ove odluke, posle čega je istupio iz ZZS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zelenović: Izlazimo na izbore u Šapcu, bojkotujemo ostale

Izvor: Beta, 23.Feb.2020

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je da je Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) doneo odluku o učestvovanju na lokalnim izborima u Šapcu, i da, kako je rekao "brani normalan život u Šapcu".Zelenović je na konferenciji za novinare rekao da za odluku o izlasku na lokalne izbore...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.