Izvor: Blic, 29.Nov.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADAN TUŠ Slovenčki poslanik progurao amandman kojim evropski put Srbije žele da uslove "priznavanjem genocida u Srebrenici"

Poslanici Evropskog parlamenta u okviru rasprave o Izveštaju o napretku Srbije usvojili su i amandman slovenačkog zastupnika Igora Šoltesa o Srebrenici u kome se navodi da je "priznavanje genocida u Srebrenici osnovni korak na putu Srbije ka pristupanju EU".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznavanje „genocida“ u Srebrenici osnovni korak na putu Srbije ka pristupanju EU

Izvor: Vostok.rs, 29.Nov.2018

Poslanici Evropskog parlamenta u okviru rasprave o Izveštaju o napretku Srbije usvojili su amandman slovenačkog zastupnika Igora Šoltesa o Srebrenici po kojem je priznanje "genocida" u Srebrenici osnovni korak na putu Srbije ka pristupanju EU.. The European Parliament has just passed its 2018...

Nastavak na Vostok.rs...

Džaferović pozdravio što Evropski parlament traži od Srbije da prizna genocid u Srebrenici

Izvor: Beta, 29.Nov.2018

Bošnjački član Predsedništva BiH pozdravio je odluku Evropskog parlamenta da usvoji amandman na Izveštaj o napretku Srbije, kojim se iskazuje žaljenje što neki funkcioneri Srbije ponovo porilu genocid u Srebrenici."Značajnom porukom smatram činjenicu da je amandmanom naglašeno da je priznavanje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.