Izvor: Blic, 17.Sep.2021, 10:24

Grk koji je odbio da bombarduje Srbiju, dobio ulicu u Nišu, a onda se i JAVNO ZAHVALIO: Na Fejsbuku okačio sliku table i napisao poruku na čistom srpskom!

"Kao pravoslavac ne mogu da učestvujem u napadu na bratski narod", rekao je pre dvadeset dve godine Grk Marinos Ricudis, kapetan broda grčke ratne mornarice, u vreme kada je uveliko trajalo bombradovanje NATO-a bivše SRJ. U beogradu je dobio mural sa svojim likom, a u Nišu ulicu, što je pre tri dana podelio na svom fejsbuk profilu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HVALA TI, BRATE NAŠ! Hrabri Grk koji je odbio da bombarduje Srbiju, dobio ulicu u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021

Čovek koji je ustao protiv NATO-a i rekao "NE"..Marinos Ricudis, nekadašnji kapetan grčke mornarice koji je odbio da učestvuje u vojnim aktivnostima tokom agresije NATO na SR Jugoslaviju, 1999. godine, zbog čega mu je i suđeno pred vojnim sudom, dobio je ulicu u Nišu...Ulica koja je ponela njegovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.