Izvor: Blic, 07.Dec.2022, 21:09

Euleks pojačao patrole na severu: "Pokušavamo da smirimo lokalno stanovništvo svojim prisustvom, peške patroliramo ulicama"

Euleks je saopštio da u koordinaciji sa Kosovskom policijom i KFOR-om pokušavaju da umire lokalno stanovništvo kroz pojačano prisustvo u severnom delu Kosova. Oni su istakli da peške patroliraju u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, prenosi Zeri.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJAČANE PATROLE EULEKSA NA SEVERU KOSOVA: Važno je da svi ljudi iz zajednica budu bezbedni i da se osećaju bezbedno

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022

Euleks je saopštio da u koordinaciji sa Kosovskom policijom i KFOR-om pokušavaju da umire lokalno stanovništvo kroz pojačano prisustvo u severnom delu Kosova. Oni su istakli da peške patroliraju u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok. Kako su naveli, važno je da svi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Euleks: Pojačano prisustvo na KiM

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 09:00

Iz Euleksa su istakli da pešice patroliraju u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, prenosi Zeri...Euleks kroz pojačano prisustvo na severnom delu KiM, u koordinaciji sa kosovskom policijom i Kforom, nastoji da umiri lokalno stanovništvo, saopšteno je iz Euleksa...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.