Izvor: Blic, 18.Jul.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik pred poslanicima o Pelješkom mostu: Zlonamerne tvrdnje da RS želi da nanese štetu BiH

Republika Srpska nije za parcijalna i dvenopolitička rešanja spornih pitanja sa komšijama, pogotovo kada je u pitanju državna granica, bez obzira da li je na kopnu ili moru. Rekao je ovo predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, obraćajući se poslanicima na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će parlamentarci danas odlučiti da li će podržati njegovu izjavu po kojoj bi spor sa Hrvatskom oko izgradnje Pelješkog mosta bio štetan po vitalni interes Srpske.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEĆE BITI RATA, ALI NEĆE BITI NI BiH" Dodikova oštra poruka u Narodnoj skupštini RS

Izvor: Blic, 18.Jul.2019

Približavamo se tridesetoj godišnjici završetka rata u BiH, a živimo u stalnom trvenju i pokušajima majorizacije Bošnjaka nad Srbima i Hrvatima, rekao je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, obraćajući se poslanicima na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.