Đaci iz Belgije na ekskurziji u Ljuboviji

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci iz Belgije na ekskurziji u Ljuboviji

Grupa od 90 maturanata iz Belgije boravila je ovih dana u Ljuboviji i odsela u smeštajnim kapacitetima u Vrhpolju na samoj obali reke Drine.

Sledećeg dana zaputili su se put Trešnjice, “đačkom stazom” ka Gornjim Košljama gde ih je domaćin Tiosav Matić počastio ručkom, za koga su gosti imali samo reči hvale.

“Maturanti su imali želju da prođu stazom kojom đaci pešaci prolaze svakog dana do škole”, rekla je direktorka TO Ljubovija Slađana Grujičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Turistička organizacija "Wild Serbia"“ koja je organizator ovog putovanja je goste iznenadila muzičkim programom posle večere u “Etno selu Vrhpolje”. “Po završetku proputovanja kroz opštinu Ljubovija poželeli smo im dobrodošlicu u Etno selu i poželeli da i naredne godine budu naši gosti u još većem broju”, rekla je Grujičić.

Ona je dodala da se gostima sem ljubaznih domaćina i kanjona Trešnjice, najviši dopalo i stanište beloglavog supa. “Prilikom obilaska naše zemlje kažu da im je Srbija izuzetno lepa zemlja, a posebno su oduševljeni Beogradom”, kaže Grujačić.

Ruta ekskurzije belgijskih maturanata je Novi Sad-Beograd-Ljubovija-Srebrenica-Sarajevo. Na području Opštine Ljubovija boravili su dva dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.