Izvor: Blic, 03.Apr.2022, 08:16

Deka Lazar (92) došao na glasanje I PRE OTVARANJA BIRALIŠTA , evo kako izgleda IZBORNO JUTRO u Beogradu (FOTO, VIDEO)

Predsednički, parlamentarni, lokalni u Beogradu, Boru i još 12 opština održavaju se danas, 3. aprila, a prvi birači počeli su da pristižu već od 7 časova, čim su biračka mesta i otovrena. Neki čak i pre toga.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko je na glasanje došao sam, ko sa porodicom, a ko sa KOLEGINICOM: Političari među prvim glasačima, evo gde su i sa kim glasali (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Apr.2022

Danas se u Srbiji održvaju izbori na tri nivoa - predsednički, parlamentarni i lokalni. Većina političara svoju građansku dužnost obavila u ranim jutarnjim časovima, ubrzo nakon otvaranja biračkih mesta, već od 7 časova, a evo sa kim su političari dolazili na glasanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.