KRK - Izvučeni parovi, derbi moguć tek u finalu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK - Izvučeni parovi, derbi moguć tek u finalu! (foto)

Četvrtfinalni parovi završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća izvučeni su danas u hotelu "Hajat" u Beogradu.

Žrebom u hotelu "Hajat" u Beograd u četvrtak su određeni četvrtfinalni parovi završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća.

Sama ceremonja počela je minutom ćutanja u čast košarkaškog trenera Boška Đokića koji je preminuo 26. januara u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 60. godini. Nakon minuta ćutanja prisutnima su se obratili predstavnici Saveza, a zatim se pristupilo izvlačenju kuglica.

Shodno propozicijama takmičenja i pravilima žreba, klubovi iz ABA lige nisu mogli da oforme četvrtfinalni par, a evo koga su za rivale dobili Partizan NIS, Crvena zvezda mt:s, Mega Bemax i FMP Železnik.

četvrtak:

FMP - Sveti Đorđe Žitište

Crvena zvezda mt:s - Dinamik VIP Pay

petak:

Partizan NIS - Novi Pazar

Mega Bemax - Borac Čačak

Četvrtfinalne utakmice igraju se u četvrtak i petak. Polufinala su na programu u subotu, a veliko finale i borba za trofej u nedelju, 17. februara.

U polufinalu se ne mogu sastati Crvena zvezda mt:s i Partizan NIS, što znači da ćemo eventualni derbi gledati tek u finalu.

Završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća igra se od 14. do 17. februara u Nišu koji će deseti put biti domaćin završnih borbi za "Žućkovu levicu".

Trofej brani Partizan NIS.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KUP RADIVOJA KORAĆA: Obavljen ŽREB, evo kad mogu da se sastanu VEČITI RIVALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2019

Domačin završnog turnira ponovo će biti Niš...Određeni su četvrtfinalni parovi završnog turnira Kupa Radivoja Koraća za košarkaše koji će se održati od 14. do 17. febraura. Klubovi iz ABA lige bili su nosioci i nisu mogli između sebe da se sastanu u prvim mečevima...Žreb je hteo i tako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.