Život posle kante za đubre

Izvor: Politika, 15.Avg.2012, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život posle kante za đubre

Da limenke od sokova, flaše od mleka, omoti od čokolada i druga ambalaža može da nastavi život i mimo kante za đubre, mališani su se uverili gledajući pozorišni komad „Mađioničari reči”.

Ova ekološka predstava izvedena je na Letnjoj sceni ispred Tržnog centra „Ušće”. Dečaci i devojčice dobili su savete kako da čuvaju životnu sredinu i koliko je to važno za planetu Zemlju. Ovo je bio svojevrsni podsetnik „lepog ponašanja” i za odrasle s obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << to da su i oni ponekad skloni da prekrše pravila i bace otpad tamo gde mu nije mesto. A, od tog otpada može da nastane novi proizvod. Recimo bicikl od recikliranog materijala.

A. K. – D. S.

objavljeno: 15.08.2012.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.