NAPADAČ NA ŠARCA NOSIO CRVENU JAKNU, KAČKET I MASKU: Novi detalji pucnjave na Novom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 19:08

NAPADAČ NA ŠARCA NOSIO CRVENU JAKNU, KAČKET I MASKU: Novi detalji pucnjave na Novom Beogradu

Za njim se i dalje traga

Aleksandar Šarac (35) ubijen je danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega. Šarac je pao, a ubica je pobegao sa lica mesta.

Pucnjava se dogodila u garaži prometnog tržnog centra na Novom Beogradu i upucan je u trenutku kada je prilazio automobilu. Napadač, kojeg su snimile sigurnosne kamere, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i masku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ispalio je dva hica Šarcu u glavu i potom pobegao pešaka. Tokom bega odbacio je pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i služba Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog muškarca i prevezla u Urgentni centar, gde je i podlegao povredama.

Tržni centar je bio zatvoren oko 15 minuta, a policajci su uzeli snimke sa sigurnosnih kamera koji bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju pucanjve, budući da je taj deo pokriven kamerama.

Takođe će se proveriti kojim ulica se Šarac dovezao do tržnog centra jer se pretpostvalja da ga je neko pratio sve vreme i o njegovom kretanju obaveštavao napadača koji je kasnije pucao u njega u garaži.

To je inače treći put da se Šarac našao na meti u proteklih 26 meseci.

Jučerašnja pucnjava nije prvi put da se Šarac našao na meti, ali je prethodna dva puta spletom, po njega srećnih okolnosti sačuvao glavu. O njemu se prvi put podrobnije pisalo u avgustu 2018. kada je na kuću bivšeg košarka Vukašina Vuleta Avdalovića bačena bomba.

Šarac i Avdalović su bili prve komšije pa istražitelji nisu odbacili mogućnost da je bombaš omašio kuću.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAMERE SNIMILE SAČEKUŠU NA UŠĆU? Proverava se da li je egzekutor sa Novog Beograda imao SAUČESNIKE

Izvor: Blic, 18.Okt.2020, 10:13

Nakon teškog ranjavanja Aleksandra Šarca (35) juče na parkingu Tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu, policija je uzela snimke sa nadzornih kamera koje možda mogu pomoći u rasvetljavanju zločina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.