Zukorlić: Nikolić je bolje rešenje

Izvor: B92, 10.Jun.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Nikolić je bolje rešenje

Beograd -- Muftija Muamer Zukorlić smatra da će izborom Tomislava Nikolića za predsednika srpska politika prema Bošnjacima biti "potpuno demaskirana i jasna".

"Ako biram između 'licemernog demokrate' i 'iskrenog četnika', više volim da imam ovog drugog za kojeg znam šta mi misli", rekao je Zukorlić za Fenu.

On je rekao da je do sada na sceni bila "maskirana antibošnjačka politika simbolizirana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Borisu Tadiću" koji je, kako dodaje, bio "evropski ljubimac i koji je protiv Bošnjaka i iz BiH i Sandžaka mogao da radi šta hoće".

Prema rečima Zukorlića, Tadić je jedno pričao u Beogradu, drugo u Banjaluci, treće u Briselu, četvrto u Ankari.

Sada ćemo, dodaje on, imati jasnu politiku, a onda ćemo morati da se prema toj politici odredimo, jer će Nikolić „voditi politiku koja će biti jasna i transparentna".

"Ja sam se borio za obaranje Borisa Tadića, nisam se borio za dovođenje Tomislava Nikolića, to je ogromna razlika, ali smatram da je ovo bolje rješenje i za Sandžak i za BiH jer ćete imati potpuno jasnu situaciju i znaćete šta vam predsednik Srbije misli", zaključio je Zukorlić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić: Nikolić pre nego Tadić

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2012

"Ako biram između „licemernog demokrate“ i „iskrenog četnika“, više volim da imam ovog drugog za kojeg znam šta mi misli", rekao je Zukorlić za Fenu

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.