Vujanović dolazi u posetu Beogradu

Izvor: Beta, 28.Maj.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović dolazi u posetu Beogradu

BEOGRAD, 28. maja 2014. (Beta) - Predsednik Crne Gore Filip Vujanović posetiće u sredu Beograd, gde će razgovarati s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Susret dvojice predsednika najavljen je za 16.30, a posle razgovora Nikolić i Vujanović obratiće se medijima.

Nikolić je posetio Crnu Goru u januaru 2013. godine. U septembru 2013. u Podgorici je bio tadašni premijer Srbije Ivica Dačić, a u decembru 2013. u Beogradu je boravio premijer Crne Gore Milo Djukanović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Borut Pahor u četvrtak u Beogradu

Izvor: Beta, 28.Maj.2014

BEOGRAD, 28. maja 2014. (Beta) - Slovenački predsednik Borut Pahor dolazi u četvrtak u dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje će sa zvaničnicima u Beogradu razgovarati o unapredjenju odnosa dve zemlje i o procesu evropskih integracija Srbije...Kako se navodi u saopštenju iz Ljubljane, ovo je prva zvanična...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.