Vučić treba da bude premijer

Izvor: Beta, 12.Mar.2014, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić treba da bude premijer

BEOGRAD, 12. marta 2014. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da ne vidi ko bi drugi mogao da pobedi na izborima osim Srpske napredne stranke i istakao da prvi čovek nove vlade treba i formalno da bude njen lider Aleksandar Vučić, jer je i do sada dominantno vodio zemlju.

Nikolić je za RTS u utorak uveče rekao da želi da na izborima 16. marta pobede ideje i Srbija o kojoj mašta od kada se bavi politikom.

Prema njegovim rečima, SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << , kao partija koju je predvodio dok nije postao predsednik Srbije, zaslužuje da sprovede ideje na kojima je do sada radila, a njen lider Aleksandar Vuičić da bude premijer.

"S Vučićem saradjujem ne na temu kako voditi partiju već državu, jer ju je on do sada dominanto vodio, zato sam se obradovao izborima kako bi on i formalno mogao da preuzme tu ulogu", kazao je Nikolić.

Predsednik Srbije ocenio je da će nakon izbora biti nužne neke koalicije.

Nikolić je naveo i da je on predsednik svih gradana i da se on jedini od svih dosadašnjih predsednika tako ponaša.

Nikolić je, povodom izjave lidera SPS-a Ivice Dačića da su Srbiji potrebni i predsednicki izbori, rekao da nema nameru da podnese ostavku.

"Ja nisam povredio Ustav i smatram da odlično vršim svoju funkciju", naveo je Nikolić i dodao da izuzev kritika na njegov izgled niko ne može imati primedbu na to kako obavlja duznost.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Vučić treba da bude premijer

Izvor: Akter, 12.Mar.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da ne vidi ko bi drugi mogao da pobedi na izborima osim Srpske napredne stranke

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.