Vučić i Nikolić: Svaka čast vaterpolistima!

Izvor: Mondo, 12.Sep.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Nikolić: Svaka čast vaterpolistima!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić čestitali su večeras juniorskoj vaterpolo reprezentaciji na osvajanju zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu.

Foto: Vaterpolo savez Srbije

"Dupla svetska kruna za srpski vaterpolo podvig je kojim malo koja zemlja može da se pohvali. Sledeći put seniora, ispunili ste nas ponosom i radošću. Budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpskog vaterpola isijava zlatnim sjajem. Deco naša, čestitam vam titulu svetskog šampiona deleći radost sa svim građanima naše zemlje čiju ste trobojku uzdigli na najviši jarbol sveta. Srbija je ponosna na vas!", naveo je predsednik u čestitki.

Premijer je reprezentaciji čestitao "osvajanje najsjajnijeg svetskog odličja" na svom nalogu na društvenoj mreži Twitter.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vaterpolo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.