Vučić: Izjava Nikolića je politički stav

Izvor: TvojPortal.com, 25.Jul.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izjava Nikolića je politički stav

/press online/ Izjava lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića Pressu da će, ako ta stranka formira vladu posle izbora, smeniti direktora Javnog servisa Srbije Aleksandra Tijanića, predstavlja njegov politički stav, rekao je danas zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić


Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je ta izjava politički stav Nikolića i neslaganje sa uređivačkom politikom Radiotelevizije Srbije, i ne odnosi se >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << na proceduru izbora direktora RTS-a.
"Sve će biti urađeno po proceduri, u skladu sa zakonom, ali imamo pravo da mislimo i da se ne slažemo sa uređivačkom politikom. RTS plaćamo i od njih imamo prava da trazimo", istakao je Vučić.
On je odbacio optužbe Demokratske stranke da izjava lidera SNS predstavlja ozbiljnu pretnju slobodi medija, navodeći da ta stranka ima korektan odnos prema medijima.
Vučić je kazao da su i Nikolić i on, uvek pred "streljačkim vodom", za razliku od onih (režima) koji kontrolišu sve u Srbiji, sve televizije, sve novine i koji su zauzeli sve sekunde na medijima do 2014. godine.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijaVučićizjava nikolicapoliticki stav

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.