Visoki oficir MUP-a ugrozio bezbednost predsednika Nikolića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visoki oficir MUP-a ugrozio bezbednost predsednika Nikolića?

BEOGRAD -

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je sinoć da se u petak ujutru na autoputu dogodio incident i saopštio da je Nikolić izrazio uverenje da će svi aspekti tog događaja biti ispitani.

Nikolić: Puno poverenje u MUP

Predsednik Srbije, povodom incidenta koji se odigrao na autoputu, izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je svoje puno poverenje u pripadnike ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Predsednik Nikolić takođe je izrazio uverenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja, navedeno je u sinoćnjem saopštenju.

List Kurir objavio je na svom sajtu, pod naslovom "Atentat na predsednika: Oficir MUP pokušao da ubije Nikolića!", da je "visoki oficir Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije službenim automobilom naletao na kolonu vozila koja je pratila predsednika Srbije Tomislava Nikolića i više puta im presekao put".

Incident se dogodio na autoputu Beograd-Niš, a Nikolić je išao prema Kragujevcu, piše Kurir, pozivajući se na izvor iz bezbednosnih struktura.

List "Blic" saznaje, da je reč o vozilu načelnika Saobraćajne policije Dragiše Simića, ali da u automobilu nije bio on već njegov vozač. Simićev vozač, prema izvoru Blica, tvrdi da nije pokušao da pretekne Nikolićevu kolonu, niti su mu oni na bilo koji način davali znake da se udalji ili uspori.

Predsednik Nikolić je izrazio "svoje puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti", dodaje se u saopštenju iz Nikolićevog kabineta.

U saopštenju nisu navedeni nikakvi detalji o incidentu.

Ovaj incident događa se u vreme zaoštravanja afere oko prisluškivanja. Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić ocenio je juče da je "nekome bio bitan uvid u kretanje njega i predsednika Srbije", a ne listing poziva.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Naletanje na kolonu predsednika Nikolića, kabinet potvrdio incident na autoputu

Izvor: GdeInvestirati.com, 05.Nov.2012

BEOGRAD – Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je da se u petak ujutru na autoputu dogodio incident i saopštio da je Nikolić izrazio uverenje da će svi aspekti tog događaja biti ispitani.

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.