Veljović: Ponovo ću se kandidovati za direktora policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Ponovo ću se kandidovati za direktora policije

BEOGRAD -

Direktor policije Milorad Veljović najavio da će se ponovo kandidovati za tu funkciju i da će danas (ponedeljak) prekinuti bolovanje i vratiti se na posao, kako bi istražio okolnosti u vezi sa prisluškivanjem predsednika Srbije Tomislava Nikolića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

"Ponovo ću se kandidovati za direktora policije", rekao je za sutrašnje izdanje lista "Danas" Veljović, kome je mandat istekao pre godinu i po dana, ali do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbora novog direktora ostaje na čelu srpske policije.

Raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora policije najavio je premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je naveo da se Veljović nalazi na funkciji do izbora novog direktora, "tako da tu nema nikakvih smena, ili bilo čega drugog", dodavši da je to "redovna zakonska procedura".

"Danas" navodi da će Veljović prekinuti bolovanje i vratiti se u ponedeljak na posao kako bi istražio okolnosti u vezi sa prisluškivanjem predsednika Nikolića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Veljović za beogradski list nije želeo da komentariše slučaj "dok ne bude upoznat sa detaljima", kao ni Dačićeve izjave o radu policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljović: Ponovo ću se kandidovati za direktora policije

Izvor: Press, 05.Nov.2012

Direktor policije Milorad Veljović najavio da će se ponovo kandidovati za tu funkciju i da će sutra (ponedeljak) prekinuti bolovanje i vratiti se na posao, kako bi istražio okolnosti u vezi sa prisluškivanjem predsednika Srbije Tomislava Nikolića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića..."Ponovo...

Nastavak na Press...

Veljović ispituje ko prisluškuje

Izvor: B92, 05.Nov.2012

Beograd -- Direktor policije Milorad Veljović najavio je da će se ponovo kandidovati za funkciju i da u ponedeljak prekida bolovanje da bi istražio aferu prisluškivanje...Afera "prisluškivanje" u poneljak bi trebalo da počne da se istražuje, a direktor policije najavljuje da će istražiti okolnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.