Vatrepolistima na evropskom zlatu čestitali predsednik, premijer, predsednica Skupštine...

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrepolistima na evropskom zlatu čestitali predsednik, premijer, predsednica Skupštine...

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je u Budimpešti sa tribina bodrio naše vaterpoliste, čestitao je reprezentaciji Srbije spektakularnu pobedu i osvajanje još jednog evropskog prvenstva, a čestitke su uputili i predsednik Vlade, Aleksandar Vučić, kao i predsednica Narodne skupštine, Maja Gojković.

Predsednik Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u čestitci istakao da je "posebno zadivljujuće to što su naši vaterpolisti pokazali veliku istrajnost, jedinstvo i hrabrost, timski rad, uz koji ovakav sjajan rezultat nije mogao da izostane".

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je titulu prvaka Evrope, pošto je u finalnoj utakmici u Budimpešti savladala domaću selekciju Mađarske sa 12:7 (3:1, 4:1, 2:4, 3:1).

Sa druge strane, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je u čestitki vaterpolo reprezentaciji Srbije naveo sledeće:

"Vaterpolistima i stručnom štabu vaterpolo reprezentacije Srbije najiskrenije čestitam osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Osvajanje najsjajnijeg odličja na ovom takmičenju rezultat je izuzetne igre koju ste pokazali i timskog duha, što je odlika velikih šampiona. Nadam se da ćete i ubuduće nastaviti trofejnu tradiciju srpskog vaterpola“", navodi se u čestitki premijera Vučića.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković čestitala je vaterpolistima Srbije

na briljantnoj igri u finalu:

"Još jednom ste predanim radom i fantastičnom igrom, u duhu trofejne tradicije našeg vaterpola, stigli do titule evropskog šampiona. Hvala vam što ste ponovo obradovali naše građane i pokazali kako se igra i bori za Srbiju. Srbija je ponosna na vas", ističe se u čestitki predsednice Skupštine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.