TOMISLAV NIKOLIĆ SKINUT SA KISEONIKA: Bivši predsednik Srbije oseća se bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 22:51

TOMISLAV NIKOLIĆ SKINUT SA KISEONIKA: Bivši predsednik Srbije oseća se bolje

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić u boljem stanju

 Bivši predsednik hospitalizovan je sa obostra­nom upalom pluća, dok njegova supruga nema veće tegobe i bi­lo je planirano da tokom juče­rašnjeg dana bude otpuštena iz bolnice, ali je ipak ostala uz supruga.

Nikolić je danas skinut sa kiseonika.

I Dragica Nikolić koja je u bolnici Dragiša Mišović sa suprugom, u stabilnom je stanju od početka.

Podsećamo, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica juče su primljeni u KBC "Dragiša Mišović" nakon što je utvrđeno da su pozitivni na koronu. Sa njima je, nezvanično, u bolnicu primljen i jedan član njihovog obezbeđenja.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TOMISLAVA NIKOLIĆA SKINLI SA KISEONIKA: Zdravstveno stanje bivšeg predsednika se popravlja!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2021

Bivši predsednik hospitalizovan je sa obostra­nom upalom pluća, dok njegova supruga nema veće tegobe i bi­lo je planirano da tokom jučerašnjeg dana bude otpuštena iz bolnice, ali je ipak ostala uz supruga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.