Stević: Staza je kao za mene, uvek idem na pobedu

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Jun.2013, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stević: "Staza je kao za mene, uvek idem na pobedu"

BEOGRAD - Najstarija biciklistička manifestacija u Srbiji, 53. trka „Kroz Srbiju“ počinje u utorak 11. juna u Nišu i završiće se posle šest etapa i oko 840 km u Beogradu.
Trka se vozi pod pokroviteljstvom predsednika Srbije Tomislava Nikolića pod sloganom „Putevima rimskih careva“ povodom 1.700 godina Milanskog edikta.


 -Tek kada budu gotove startne liste znaćemo prave sastave i konkurenciju – kaže pobednik 2011. srpski olimpijac Ivan Stević koji će ove godine voziti u majici rumunskog profi tima Tušnad. - Moja ekipa se podelila, poslali smo vozače i na trku u Poljsku, tako da je ovo kombinovani sastav. Uvek idem na pobedu, ove godine je staza kao pravljena za mene i to moram da iskoristim....
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Biciklisti Radničkog na trci „Kroz Srbiju“

Izvor: KGsport.info, 10.Jun.2013

U utorak startuje 53. trka „Kroz Srbiju“, najstarija biciklistička manifestacija u Srbiji, koja će trajati od 11. do 16. juna i na kojoj će učestvovati 25 ekipa, uključujući i kragujevački Radnički, ali i reprezentacija Srbije, za koju će voziti najbolji srpski MTB biciklista Dejan Marić.. Start...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.