Srbi sa Kosova sutra sa Nikolićem

Izvor: B92, 06.Jun.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi sa Kosova sutra sa Nikolićem

Kosovska Mitrovica -- Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić kaže da će predstavnici Srba sa severa Kosova sutra u Beogradu razgovarati sa Tomislavom Nikolićem.

Pantić je rekao da će na sastanku biti reči o političko-bezbednosnoj situaciji na severu Kosova i da bi susret u predsedništvu Srbije trebalo da počne u 14 časova.

Na sastanku bi, osim Pantića, sa Nikolićem trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da razgovaraju načelnik Kosovsko-mitrovičkog okruga Radenko Nedeljković i predsednici opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić - Dragiša Milović, Slaviša Ristić i Branko Ninić.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kazao je u subotu da će građani Srbije u ponedeljak ili utorak znati šta je država tačno dogovorila sa Prištinom tokom dijaloga koji je vođen u Briselu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.