SNS od septembra u ofanzivi

Izvor: B92, 07.Jul.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS od septembra u ofanzivi

Beograd -- Tomislav Nikolić je najavio da od septembra Srpska napredna stranka kreće u političku ofanzivu koja će se, kako kaže, završiti pobedom na narednim izborima.

"Od septembra nijedan dan neće proći bez borbe da u Srbiji bude bolje", poručio je Nikolić na osveštanju novih prostorija stranke u koje su se nedavno preselili.

Nikolić se nada da preseljenjem u nove prostorije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naprednjaci završavaju i fazu delovanja kao najjače opozicione stranke i započinju novu - fazu preuzimanja odgovornosti za državu i građane.

Nikolić smatra da je Srbija "brod koji tone", ali da tom "brodu ima spasa iako stanje u državi nikada nije bilo kao sada".

Vlast, prema njegovim rečima, pokušava da sačuva ceo mandat i da se predstavi kao jedina snaga koja može da rešava probleme.

Nikolić je dodao da su naprednjaci predmet napada onih koji su na vlasti, "samo zato što su se drznuli da ih narod voli i poštuje".

On je vlast u Srbiji optužio da kontroliše medije i novinare i poručio predstavnicima "sedme sile" da dolazi vreme "kada neće morati da pišu po diktatu".

Nikolić je novinarima poručio da su dobrodošli u nove prostorije SNS i zamolio ih da nastave saradnju sa tom strankom, iako su naprednjaci nezadovoljni zastupljenošću u medijima, kao i uticajem DS na medije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Ofanziva do pobede

Izvor: RTS, 07.Jul.2011

Od septembra kreće politička ofanziva koja će se završiti pobedom na parlamentarnim izborima, najavio lider SNS Tomislav Nikolić. SNS smatra da je Srbija brod koji tone, ali da tom brodu ipak ima spasa...Srpska napredna stranka će od septembra krenuti u političku ofanzivu, najavio je lider SNS...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.