Ruske kompanije zainteresovane za nova ulaganja u Srbiji

Izvor: Vostok.rs, 29.Jan.2013, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske kompanije zainteresovane za nova ulaganja u Srbiji

29.01.2013. -

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske federacije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom koji je tom prilikom istakao da su ruske kompanije koje već posluju u Srbiji zainteresovane i za nova ulaganja, saopštila je pres služba predsednika.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru, predsednik Nikolić i ambasador Čepurin konstatovali su da je saradnja između Srbije i Rusije dobra, ali da još uvek ima prostora za njeno unapređenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << />
Tokom razgovora, predsednik Nikolić je posebno zahvalio ambasadoru Čepurinu na pomoći Ruske federacije u obeležavanju 1700 godina Milanskog edikta, navodi se u saopštenju.

Izvor: Glas Rusije, Tanjug, foto: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Ambasador Rusije

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorijski debi Slavenka Terzića - ambasador Srbije u RF

Izvor: Vostok.rs, 29.Jan.2013

29.01.2013. -..Slavenko Terzić, profesor i istaknuti istoričar, prošlog petka zvanično je stupio na dužnost ambasadora Republike Srbije u Ruskoj Federaciji. U intervjuu za Glas Rusije gospodin Terzić je govorio o istorijskim korenima rusko-srpskog prijateljstva, zapadnim šablonima u odnosu prema...

Nastavak na Vostok.rs...

Ruske kompanije zainteresovane za nova ulaganja u Srbiji

Izvor: Studio B, 29.Jan.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom koji je tom prilikom istakao da su ruske kompanije koje već posluju u Srbiji zainteresovane i za nova ulaganja..U srdačnom i prijateljskom razgovoru, predsednik Nikolić i ambasador...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.