Nikolić sa Čepurinom

Izvor: RTS, 29.Jan.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa Čepurinom

Saradnja Srbije i Rusije je dobra, ali ima prostora za njeno unapređenje, saglasili su se predsednik Tomislav Nikolić i ruski ambasador Aleksandar Čepurin. Ruske kompanije koje već posluju u Srbiji zainteresovane su za nova ulaganja, rekao Čepurin.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je sa ambasadorom Ruske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Federacije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom i zahvalio mu na pomoći pri obeležavanju 1700 godina Milanskog edikta. 

U srdačnom i prijateljskom razgovoru, predsednik Nikolić i ambasador Čepurin saglasili su se da je saradnja između naše dve zemlje dobra, ali da još uvek ima prostora za njeno unapređenje, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Ambasador Ruske Federacije je istakao da su ruske kompanije koje već posluju u Srbiji zainteresovane i za nova ulaganja.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske firme zainteresovane za ulaganja u Srbiji

Izvor: Beta, 29.Jan.2013

BEOGRAD, 29. januara 2013. (Beta) - Ruske kompanije koje posluju u Srbiji zainiteresovane su i za nova ulaganja, preneo je u utorak ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin predsedniku Srbije Tomislavu Nikol.

Nastavak na Beta...

Rusi zainteresovani za investiranje u Srbiju

Izvor: Akter, 29.Jan.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom koji je tom prilikom istakao da su ruske kompanije koje već posluju u Srbiji zainteresovane i za nova ulaganja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.