Radomir Nikolić: Tatinu pobedu čekali smo 20 godina

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2012, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić: Tatinu pobedu čekali smo 20 godina

Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije, izjavio je da se ponosi time kako njegov otac vodi državu.
“Na Tominu pobedu čekali smo 20 godina, tako da za nas u porodici taj uspeh nije bio veliko iznenađenje”, rekao je za “Pres” Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića.
“On je ostao isti. I dalje vikendom ide u Kragujevac, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << radi sve poslove koje je radio i dok nije izabran na tu funkciju”, kaže Radomir i dodaje da se ponosi kada vidi svoga oca kao predsednika.
“Imao je težak život, ali na kraju je uspeo i da se skući i da ostvari svoj san. Za ovaj uspeh zaslužna je i moja majka. Toma je u ovu priču krenuo pre 20 godina, kada smo brat i ja bili u pubertetu. Ona je preuzela brigu o porodici i odlično je uradila taj posao”, kaže predsednikov sin.
On je potvrdio da će se prva dama Srbije ubuduće posvetiti humanitarnom radu i iskoristiit uticaj da nekome pomogne.
“Za nju je porodica svetinja. Pored toga, moja majka je bila najsnažniji Tomin oslonac. Kada mu je bilo teško, kada je mislio da odustane od svega, ona je bila ta koja je celu porodicu gurala napred”, priča o svojoj majci Radomir.
Izvor: Press
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.