Izvor: S media, 19.Sep.2012, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolićev sin: Na pobedu mog oca čekali smo 20 godina

Na Tominu pobedu čekali smo 20 godina, tako da za nas u porodici taj uspeh nije bio veliko iznenađenje, kaže za Pres Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

"On je ostao isti. I dalje vikendom ide u Kragujevac, radi sve poslove koje je radio i dok nije izabran na tu funkciju", kaže Radomir.

Radomir kaže da se ponosi kada vidi svoga oca kao predsednika.

"Imao je težak život, ali na kraju je uspeo i da se skući i da ostvari svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << san. Za ovaj uspeh zaslužna je i moja majka. Toma je u ovu priču krenuo pre 20 godina, kada smo brat i ja bili u pubertetu. Ona je preuzela brigu o porodici i odlično je uradila taj posao."

(Pres)

FOTO: Pres

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin predsednika Srbije ponosan na oca

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2012, 00:53

Sin predsednika Srbije, Radomir Nikolić, od nedavno i potpredsednik SNS, kaže da je na očevu pobedu čekano 20 godina i da je on ponosan kako njegov otac vodi državu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.