Radikali u Nišu pokrenuli peticiju za smenu Tomislava Nikolića

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Dec.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali u Nišu pokrenuli peticiju za smenu Tomislava Nikolića

Srpska radikalna stranka pokrenula je peticiju za razrešenje Tomislava Nikolića sa funkcije predsednika Republike Srbije.

Razlog za to je, kako navode radikali, nelegalno sticanje fakultetske diplome i nezakonit rad Fondacije Dragice Nikolić.Radikali veruju da će prikupiti 30.000 potpisa neophodnih da se u Skupštini Srbije pokrenu ustavni mehanizmi za smenu predsednika.

U gradskom odboru Srpske radikalne stranke u Nišu, u ulici Borivoja Gojkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << broj 4 svi zainteresovani građani mogu svojim potpisom da podrže peticiju za smenu predsednika Nikolića,kaže Tihomir Perić, član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke.

U Srpskoj radikalnoj stranci postoji veliki optimizam posle povratka Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala. Radikali računaju da će vrlo brzo prikupiti i više od 30.000 potpisa za razrešenje predsednika Nikolića.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.