Radikali iz Bratunca: Tomo, a srpske žrtve iz Podrinja?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali iz Bratunca: Tomo, a srpske žrtve iz Podrinja?

Radikali iz Bratunca izrazili su svoj revolt prema aktuelnoj vlasti u Srbiji, lepeći po naselju plakate u kojima predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću poručuju da oni nisu građani BiH i da ih je izdao.

Lepljenje plakata u Bratuncu  

U Bratuncu su danas izljepljeni plakati s natpisima "Tomo izdao si Voju, a sad izdaješ zemlju svoju! Mi nijesmo Bosanci". Plakate su lepili članovi Opštinskog odbora SRS "Dr >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vojislav Šešelj" u znak protesta zbog nedolaska predsednika Srbije Tomislava Nikolića na obeležavanje 21 godine od stradanja Srba u srednjem Podrinju. Radikali iz Bratunca, pored Srebrenice, izrazili su svoj revolt time što su poručili da oni nisu građani Bosne i Hercegovine i istakli da ih je Tomislav Nikolić izdao.

 

"Nedolaskom juče u Bratunac da oda poštu srpskim žrtvama, a izraženom spremnošću da ode u Potočare i to učini bošnjačkim, Nikolić i vlast u Srbiji pokazali su da su zaboravili Srbe sa leve strane Drine", rekao je predsednik bratunačkog odbora SRS-a Vojin Pavlović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Plakati SRS protiv Nikolića zbog nedolaska u Bratunac

Izvor: Blic, 07.Jul.2013

U Bratuncu su danas članovi opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Dr Vojislav Šešelj (SRS) izlepili plakate s natpisima "Tomo izdao si Voju, a sad izdaješ zemlju svoju" i "Mi nismo Bosanci"...Oni su to učinili u znak protesta zbog nedolaska predsednika Srbije Tomislava Nikolića na obeležavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.