Proradio Sajt predsednika Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2012, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradio Sajt predsednika Srbije

Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića zvanično je počeo da radi danas u 8 časova, na internet adresi www.predsednik.rs. Posle malo više od dva sata, sajt je prestao da radi, da bi posle izvesnog vremena opet proradio....

Nikolićeva internet adresa je www.predsednik.rs: U Pres službi kažu da je bolji od prethodnog  

Nije poznato zbog čega je sajt "zabagovao". To sad više i nije bitno pošto je sajt opet dostupan...

 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />U Pres službi predsednika Srbije su objasnili da je novi sajt moderniji, tehnički bolji i bolje predstavlja aktivnosti predsednika nego stari sajt koji je bio u upotrebi od 2006. godine.

 

Novina na sajtu pruža mogućnost građanima da se u elektronskoj formi obrate predsedniku, postave pitanje ili pošalju predlog. Građani mogu da se prijave za bilten o aktivnostima predsednika, kao i da se sa predsednikom povežu na društvenim mrežama. 

 

Bilten o aktivnostima predsednika je, kako je rečno, u pripremi.

 

Posebna sekcija na sajtu je za medije, da bi novinari bili bolje i na vreme obavešteni o radu predsednika Srbije, rečeno je u njegovoj službi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.