Novi sajt predsednika Srbije

Izvor: Blic, 25.Sep.2012, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sajt predsednika Srbije

Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića zvanično radi od danas u 8.00, na internet adresi www.predsednik.rs.

U Pres službi predsednika Srbije agenciji Beta su objasnili da je novi sajt moderniji, tehnički bolji i bolje predstavlja aktivnosti predsednika nego stari sajt koji je bio u upotrebi od 2006. godine.

Novina na sajtu pruža mogućnost gradjanima da se u elektronskoj formi obrate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsedniku, postave pitanje ili pošalju predlog.

Građani mogu da se prijave za bilten o aktivnostima predsednika, kao i da se sa predsednikom povežu na društvenim mrežama.

Bilten o aktivnostima predsednika je, kako je rečno, u pripremi.

Posebna sekcija na sajtu je za medije, da bi novinari bili bolje i na vreme obavšteni o radu predsednika Srbije, rečeno je u njegovoj službi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi sajt predsednika Srbije

Izvor: B92, 25.Sep.2012

Beograd -- Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića zvanično je pušten u pogon danas u 8.00, na internet adresi www.predsednik.rs...Ipak, nekoliko sati kasnije sajtu je počelo da se otežano pristupa, a oko 11 časova se otvara samo bela strana...U Pres službi predsednika Srbije agenciji...

Nastavak na B92...

Družite se sa predsednikom Srbije

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012

Novi sajt predsednika Srbije krenuo je od danas i "pruža mogućnost građanima da se u elektronskoj formi obrate predsedniku, postave pitanje ili pošalju predlog.." ili "da se sa predsednikom povežu na društvenim mrežama"...Novi sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića zvanično radi od danas...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.