Predsednik Srbije ne ide u Budvu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije ne ide u Budvu

BEOGRAD, 3. decembra 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće u utorak prisustvovati samitu država regiona u Budvi, rečeno je Beti u Predsedništvu Srbije.

BEOGRAD, 3. decembra 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće u utorak prisustvovati samitu država regiona u Budvi, rečeno je Beti u Predsedništvu Srbije.Kako je rečeno, Nikolić je odlučio da ne ide u Crnu Goru >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zbog oslobadjajuće presude Haškog tribunala za komandanta OVK Ramuša Haradinaja.Mediji su preneli da je na skup pozvana i predsednica Kosova Atifete Jahjaga i da se očekivalo da će se u Budvi prvi put sastati sa predsednikom Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Srbije ne ide u Budvu, zbog haške odluke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2012

BEOGRAD -..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće sutra prisustvovati samitu država regiona u Budvi, rečeno je Beti u Predsedništvu Srbije...Kako je rečeno, Nikolić je odlučio da ne ide u Crnu Goru zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala za komandanta OVK Ramuša Haradinaja...Mediji su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.