Predloženi kandidati za člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženi kandidati za člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić predložio je Skupštini Srbije dva kandidata za člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

Nikolić je predložio Sanju Marić iz Beograda i Nedeljka Tenjovića iz Kragujevca, koji rade u njegovom kabinetu. On je u obrazloženju predloga naveo da smatra da kandidati poseduju stručne i lične kvalitete za obavljanje posla člana Odbora Agencije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << borbu protiv korupcije.

Tenjović je generalni sekretar predsednika Srbije od 1. novembra 2012, a Sanja Marić je od 2012. godine viši stručni savetnik predsednika Republike za kulturu.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.