Pravoslavlje na Kosovu u teškom iskušenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2013, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravoslavlje na Kosovu u teškom iskušenju

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je, u zdravici poglavarima i velikodostojnicima hrišćanskih crkava, rekao da je na Kosovu i Metohiji vreme vraćeno u period pre Milanskog edikta, kojim je hrišćanima odobrena sloboda veroispovesti, i da pravoslavno hrišćanstvo tamo preživljava dane teškog iskušenja.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆ: Pravoslavlje na Kosovu i Metohiji je u teškom iskušenju!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2013

Nažalost postoji jedan deo Srbije u kome je Srbija sprečena da sprovodi svoja verovanja i zakone. Na svetom Kosovu i Metohiji vreme je vraćeno u period pre Milanskog edikta i pravoslavno hrišćanstvo preživljava daneteškog iskušenja..BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je, u zdravici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.